Általános szerződési feltételek

Adatvédelmi nyilatkozatok

Jelen Jogi Nyilatkozat kiterjed a https://khyenkong-tharjay.hu domain név összes aloldalára és összes aldomain nevére, valamint az aldomainek aloldalaira, és az említett oldalakon elérhető, vagy onnan letölthető anyagokra, információkra.
A Jogi Nyilatkozat érvényes 2017. augusztus 31-től visszavonásig.
Az Örömfelhő Buddhista Egyesület fenntartja magának a jogot a Jogi Nyilatkozat előzetes bejelentés nélküli és egyoldalú módosítására.

A honlap üzemeltetője

Név: Örömfelhő Buddhista Egyesület
Cím: 1039 Budapest, Kabar u. 6., 7. em. 39.
Képviseli: Jónás Gabriella
Adószám: 18514106-1-41
Cégjegyzékszám: 0018514106
Bankszámla adatok: K&H bank
Örömfelhő Buddhista Egyesület
10401093-50526654-67531003

Külföldi utaláshoz: 

IBAN: HU88104010935052665467531003  SWIFT/BIC kód: OKHBHUHB

Domain regisztrátor és a honlap tartalmáért felelős személy: Jász Anita
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-121230/2017
Kapcsolat:
E-mail cím: khyenkongkarmatharjay@gmail.com
A honlapot mindenki csak saját felelősségére látogathatja.
Változtatás joga és felelősség kizárása
A weboldalon található információk előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát az Egyesület fenntartja. Az Egyesület nem garantálja, bár törekszik rá, hogy a weboldalon naprakész információk szerepeljenek.
A weboldalon található adatok és információk nem minősíthetők úgy, mint az Egyesület tanácsa bizonyos módszerek alkalmazására. A weboldal olvasóinak minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról, hogy az általuk követendőnek ítélt gondolatok saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e. Az Egyesület kizár a weboldal felhasználásából eredő, mindennemű – különösen a felhasználó által elért eredményből, vagy az elérni kívánt eredmény elmaradásából eredő kockázatokért és következményekért való – felelősséget.
Adatgyűjtés
A honlap több pontján történik információgyűjtés. Néhány szolgáltatás, termék megrendeléséhez, igénybevételéhez un. regisztráció szükséges, amely bizonyos személyes adatok megadásával járhat. Az Egyesület ezeket az adatokat kizárólag az ügyfél által igényelt szolgáltatás teljesítéséhez, termék leszállításához, illetve saját és együttműködő partnerei marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és az ügyfél tájékoztatása céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. SMS, MMS, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton használja fel.
Regisztráció (feliratkozás, leiratkozás)
Feliratkozónak számít az, aki az e-mail címét, illetve más adatát, úgy mint vezetéknév, keresztnév, telefonszám, szállítási cím, számlázási cím, stb. a honlapon található űrlapok bármelyikén megadja. A honlapon kezdeményezett feliratkozás a Jogi Nyilatkozat automatikus és kifejezett elfogadását jelenti.
A Feliratkozó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím saját, valós és működőképes.
A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy bármely Feliratkozó feliratkozását visszautasítsa, vagy előzetes értesítés és indoklás nélkül adatbázisából törölje. A Feliratkozó ez ellen panasszal, jogorvoslattal nem élhet.
Feliratkozó kifejezetten hozzájárul a reklám tartalmú üzenetek és küldemények fogadásához a megadott elérhetőségein.
Bármely regisztrációs űrlapon történő feliratkozás, vagy termékrendelés egyben a honlap központi hírlevelére történő feliratkozást is maga után vonja automatikusan. Természetesen minden egyes hírlevélben szerepel a leiratkozási link, amelyre kattintva a regisztráló automatikusan leállíthatja a hírlevelek további kézbesítését.
Nem szerepel leiratkozási link a termékrendelési és a közvetlenül a feliratkozást visszaigazoló rendszerüzenetekben (ti. ezek egyszeri üzenetek).
Adatvédelem
A honlap üzemeltetője minden szükséges intézkedést megtesz, hogy a Feliratkozó személyes adatait illetéktelenektől megvédje.
Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra.
Ez alól kivételt képez a Barionon keresztül történő bankkártyás fizetés, amikor a megrendelés véglegesítéséhez és a megrendelt termék kifizetéséhez szükséges adatok átkerülnek a Barion biztonságos rendszerébe.
Az adattulajdonos az adatvédelmi és távközlési jogszabályokban meghatározott módon és esetekben a khyenkongkarmatharjay@gmail.com elektronikus címen keresztül kérheti a nyilvántartott személyes adatainak törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatását. A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa az Örömfelhő Buddhista Egyesület.
Linkek
A honlapon találhatók linkek más weboldalakra. Az Egyesület nem felelős más weboldalak titoktartási és adatkezelési gyakorlatával, és az ott található információkkal kapcsolatban.
Az Ügyfél saját maga felelős minden linkre kattintásért. Az Egyesület kifejezetten elhárít minden felelősséget a károkért, amit a honlapon található linkeken elérhető más honlapok okoznak, vagy okozhatnak a Látogatónak.
Vásárlás, megrendelés
A honlap bármely megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb lenyomásával a Megrendelőt fizetési kötelezettség terheli. A honlapon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes megrendeléseket indoklás nélkül elutasítson. Ezzel szemben a megrendelő panasszal, jogorvoslattal nem élhet.
A Megrendelő a megrendelési űrlap oldalán lévő összes információt és feltételt a megrendelési űrlapon található megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb megnyomásával önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismeri el.
Megrendelési feltételek
A kiválasztott termékek megrendelését követően Email-ben értesítünk arról, hogy a megrendelést fogadtuk.
A szerződést a rendelés leadásával az Örömfelhő Buddhista Egyesülettel kötöd .A honlapon feltüntetett árak bruttó árak, tárgyi mentesség miatt ÁFA-t nem tartalmaz.
A megrendelés után a számlát a rendelésnél megadott email címre a teljes összegről azonnal elektronikus úton küldjük.
A megrendelési űrlap kitöltésével és a megrendelés gomb lenyomásával a felhasználót fizetési kötelezettség terheli.
Vásárlási útmutató
A honlap oldalain lehetőség van rendezvények, illetve termékek megvásárlására.
A megrendelések a honlap értékesítési oldalaiba integrált salesautopilot megrendelő űrlapokon történnek.
Vásárlás folyamata (megrendelés, teljesítés feltétele)
A Felhasználó elküldi megrendelését a honlapon található bármely űrlapon keresztül. A Szolgáltató 48 órán belül e-mailen megküldi a Megrendelő részére a visszaigazolást, mely tartalmazza a fizetési feltételeket, melyet a Megrendelő önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismer el. A termék, szolgáltatás árának kiegyenlítését követően 72 órán belül a Szolgáltató e-mailben megküldi a Megrendelő részére a megrendelt termék hozzáférésének linkjét, ha szükséges, jelszavát, vagy egyéb információkat a termékről. Amennyiben a Megrendelő nem tesz eleget fizetési kötelezettségének a Szolgáltató megtagadja a megrendelés teljesítését.
Fizetési feltételek
A honlapon az alábbi fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre:
1. Bankkártya vagy Barion egyenleg
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adataihoz mi nem férünk hozzá, nem tároljuk és nem is élünk vissza velük.

Tájékoztató a Barionról:

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátaidnak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem.
A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz
DI barion webapp.png Dl playstore hu.pngDl appstore hu.png

Első a biztonság

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 2048 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.A böngésződ zöld színnel jelzi,ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

2. Banki utalás
A megrendelést követően egy megrendelés utáni visszaigazoló emailben küldjük el a fizetés pontos adatait.
Előre utalás esetében a megrendelt terméket csak a termék pontos összegének beérkezése után küldjük el a megrendelőnek, amiről emailben értesítjük.
Az összeget kérjük az alábbi bankszámlára utalják:
K&H bank
Örömfelhő Buddhista Egyesület
10401093-50526654-67531003
Az elállás joga
A Megrendelő jogosult a vásárlástól 14 napon belül elállni a bontatlan és használatba nem vett termék, csomag visszaküldésével, vagy rendezvénynél 3 nappal a Ez esetben a Megrendelő 14 napon belül visszakapja a termék árának teljes összegét.
Amennyiben a postaköltség külön szolgáltatásként került kiszámlázásra, úgy annak visszatérítésére a Megrendelő nem jogosult.
A csomag visszaküldésének díja a Megrendelőt terheli.
A Megrendelő elveszti az elállás jogát, amennyiben kibontja a csomagot és használatba veszi a terméket. (Lásd: 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5§ d, bekezdés).
Visszaküldeni csak átvett, a postásnak (futárnak) kifizetett terméket lehet. Nem minősül a megrendeléstől való jogos elállásnak a csomag átvételének elmulasztása vagy szándékos megtagadása.
Garanciák és akciók
Az Egyesület fenntartja magának a jogot, hogy időről időre az általa forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra árengedményt vagy más akciót, kedvezményt biztosítson.
A kedvezmények más kedvezményekkel nem összevonhatók, és visszamenőleg nem érvényesek.
A megrendelő tudomásul veszi, hogy az általa megvásárolt termék esetleges jövőbeni akciója esetén számára kompenzáció, egyéb juttatás, kedvezmény nem jár.
A megrendelő az aktuális feltételekkel vásárolja meg az adott terméket, szolgáltatást.
Záró rendelkezések
A szerződő felek rögzítik, hogy a jelen szerződést átolvasást és értelmezést követően, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, elfogadnak és magukra nézve kötelező érvényűnek ismernek el.

IRATKOZZ FEL!

Töltsd ki az alábbi mezőket és elsőként fogsz értesülni a legújabb híreinkről